BioBiotica® Brus

298kr

Goda bakterier för hela familjen

NYHET! BioBiotica® Brus är en högklassig probiotika med bakterier i sporform och rekommenderas till dig som har svårt att svälja kapslar eller föredrar att dricka dina goda bakterier. BioBiotica Brus är ett bra alternativ för dig med mag-&tarmbesvär som diarrè, förstoppning, uppblåst & gasig mage. IBS samt vid histaminintolerans. Även i samband med en antibiotikakur för att snabbare återställa tarmfloran.

Många traditionella mjölsyrebakterier producerar histaminer & tåls därför sämre av de med histaminintolerans. BioBiotica producerar dock inga histaminer.

 

 

Produktinformation

36 brustabletter

E500 E330 50 mg torkad bakterie kultur av:

Bacillus Subtilis DSM 24613

Bacillus Amyloliquefaciens DSM 24614

Bacillus Amyloliquefaciens DSM 24615

GRAS-godkända Bacillus-stammar

Helt fri från mjölk eller soja.

Forsknings tester har kunnat visa på en 100% överlevnad av sporbaserade bakterier ner i tarmen jämfört med traditionella mjölksyrebakterier. Mjölksyrebakterier rör sig snabbt genom tarmen (3-7 dagar) Sporbaserade bakterier stannar kvar under lång tid (3-4 veckor) Stammarna i BioBiotica påverkas inte av magsyra eller galla utan kommer oskadda att nå sitt mål (tunntarmen samt tjocktarmen)

1-3 brustabletter  per dag med eller utan måltid.

När man introducerar en probiotisk produkt kan vissa uppleva förändringar i sina avföringsvanor, den reaktionen är normal och är ett tecken på att mikrofloran håller på att anpassa sig till en ny miljö i tarmen, förändringarna kan yttra sig som:  

lös avföring eller lätt förstoppning & gaser, för de flesta är detta övergående inom en vecka. 

Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas och kan användas från 3 år.