BioBiotica® Nässpray

89kr

Goda probiotiska bakterier som nässpray

NYHET! BioBiotica® nässpray verkar avsvällande och har en god effekt vid kronisk nästäppa, allergier, rinnsnuva, samt vid bihåleproblematik.

Nässprayen innehåller goda bakterier som kan försvåra för virus och bakterier att få fäste i näsans slemhinna som oftast är orsaken till bihålebesvär. Den kan hjälpa till att återställa slemhinnan samt dämpa den inflammatoriska processen i näsa och bihålor.

Nässprayen kan användas regelbundet och innehåller endast naturliga ämnen utan dofttillsatser och har därför en lite annorlunda doft. Produkten rekommenderas kylförvaring och kan användas av vuxna och barn från 3 år. Detta är inte en medicinsk produkt.

Kategorier: ,

Produktinformation

En sprayflaska, 10 ml med den patenterade bakteriestammen Bacillus Amyloliquefaciens DSM 24614 samt metaboliska hjälpämnen.

Nässprayen kan användas regelbundet och innehåller endast naturliga ämnen utan dofttillsatser och har därför en lite annorlunda doft. Produkten rekommenderas kylförvaring och kan användas av vuxna och barn från 3 år.

Rekommenderad dosering:

1-2 sprayningar i vardera näsborre upp till 6 ggr per dygn eller vid behov. Vid allergiska besvär ej kortare än 7 dagar för bästa effekt.

Detta är inte en medicinsk produkt.