Møt BioBiotica Familien

BioBiotica er en serie kosttilskudd basert på patenterede bakteriestammer.

Bacillus Subtilis DSM 24613 – Bacillus Amyloliquefaciens DSM 24614 – Amyloliquefaciens DSM 24615, som er et resultat av 40 års forskning og studier av mer enn 3000 bakteriestammer.

For at bakterier skal kunne opprettholde en balansert tarmflora, trenger de å kunne overleve og formere seg i tarmen. Bakterier i sporeform har i kliniske studier vist 100 % leveranse av levende bakterier til tarmsystemet.

 

Forskjellige bakteriestammer gir forskjellig effekt

Når man snakker om probiotiske bakterier, må man være tydelig med hvilken stamme som menes. Det er ikke nok å bare si at produktet inneholder probiotika, heller ikke bare å si at produktet inneholder (Bacillus Subtilis). Det fullstendige navnet skal stå, for eksempel Bacillus Subtilis DSM 24613, for å henvise til dens helseeffekter, det vil si hvilken bakterie som menes og hvilken effekt man kan forvente.

BioBiotica er medlemmer av svensk egenvård. Å handle produkter fra Svensk Egenvårds medlemmer er et trygt valg for din helse.

GMP-sertifisert fabrikk

Vår fabrikk har GMP-sertifisering (God Manufacturing Practices System), noe som betyr god produksjonsskikk og sikrer at produktene som er direkte relatert til menneskers helse, produseres i trygge miljøer og forhold.

BioBioticas produkter finnes som Kur, Bas, Brus og Nesespray. Vi arbeider kontinuerlig med utvikling og vil snart presentere nye tillegg til BioBiotica-familien.

Når kan det passe å ta BioBiotica?

1. Under en antibiotikakur

Tarmfloraen kan lett komme ut av balanse under en antibiotikakur, noe som kan skape problemer med magen og immunforsvaret. Man kan gjenopprette tarmfloraen ved å tilføre gode bakterier i form av kosttilskudd for å hindre vekst av skadelige mikroorganismer.

2. Ved ubalansert tarmflora

Mistenker du at det ikke er helt riktig blant bakteriene i magen? Sporbaserte bakterier er unike fordi de har 100% overlevelse ned til tykktarmen der de er nyttige.

3. Ved tarmlekkasje

Bakteriestammene som brukes i BioBiotica har vist seg gunstige ved forekomsten av lekk tarm. En tilstand der mikroskopiske små hull i tarmens slimhinne gjør at ufordøyd matpartikler, giftstoffer og skadelige bakterier finner veien ut i blodomløpet

 

4. Ved oppblåst mage

BioBiotica sine bakteriestammer har en god effekt på å redusere ammoniakk- og hydrogenproduksjonen i tarmen under fordøyelsen, noe som er en vanlig årsak til gass og oppblåsthet.

5. Ved histaminintoleranse

Mange tradisjonelle kosttilskudd med melkesyrebakterier produserer histaminer og tåles derfor dårligere av de med histaminintoleranse. BioBiotica sine bakteriestammer produserer derimot ikke histaminer.

6. For slimhinnene

Bakteriefloraen i tarmen samarbeider med bakteriefloraen i underlivet ditt. Gjennom tilstedeværelsen av gode bakterier hindres andre sykdomsfremkallende bakterier fra å ta plass. Bakteriene i BioBiotica fester seg til slimhinnene i både tarm og underliv og kan bidra til mikrobiotisk balanse også der.