Den Bakteriella Revolutionen

I cirka tre miljarder år har mikroorganismerna koloniserat planeten- Utan dem skulle vi människor inte överleva. Tvärtom samarbetar de med oss och spelar en grundläggande roll för hela vår hälsa. Den bakteriella revolutionen innebär att vi börjat samarbeta med bakterierna i stället för att motverka dem.

Puzzle

Pusselbiten

Den mänskliga tarmen är ett intensivt fascinerande organ som till stor del har missförståtts av medicinsk vetenskap tills slutförandet av det dyraste experiment som någonsin genomförts

mage

Immunförsvaret

Immunförsvaret arbetar intensivt varje dag, samordnar alla aktiviteter och kan nästan klara av vilken utmaning som helst. Detta sker i vår kropp utan att vi behöver tänka på det.

Untitled

Träning

Oavsett om du idrottar på elitnivå eller bara njuter av träning och en aktiv livsstil, är det aldrig roligt att tvingas till ofrivillig vila till följd av ett försvagat immunförsvar.

sleep

Sömn

Visste du tarmfloran styr en god natts sömn? Tro det eller ej men det som pågår i tarmen just nu kommer också spela en stor roll för hur väl du sover i natt.

huden

Huden

Huden är kroppens spegel. Många går runt med olika hudproblem och det kan vara svårt att veta vad det faktiskt beror på. Många förstår inte sambandet mellan tarm och hud, och vi trycker oftast ner problemet med olika krämer.