Klarar mig inte utan Biobioticas kur! Jag har tidigare provat olika sorters probiotika från andra märken men aldrig känt av någon skillnad i magen. För första gången känner jag att en produkt faktiskt hjälper mig och mina magbesvär. Rekommenderar starkt!
Samuel P
Nässpray, hade problem med bihålorna i många år. Näsan var täppt hela tiden de sista åren. Efter en vecka med BioBiotica nässpray kunde jag andas.
Maja K
När jag var i Malaga hos min son åt jag er kur, jag hade problem med magen i ca 9 månader efter en safari resa i Kenya. Har gjort många undersökningar det visade salmonella och parasiter. Biobiotican hjälpte mig mycket.
Vera B

Hjälper mig som har kroniska besvär med extrem torrhet i näsan. Har provat ALLT! Biobiotica ger rätt fuktbalans i näsan och hjälper mot irritation, den hjälper Tack!

Silvia
Jag har svårt att hitta lämplig probiotika för min histaminintolerans men Biobiotica funkade fin fint.
Jörgen W

Magen har inte bara blivit bättre, mina återkommande urinvägsinfektioner har också blivit bättre så glad att jag hittade era produkter! Tack

Katarina J
Jag har svårt att svälja stora kapslar är glad för er brustablett. Tar den på morgonen efter frukost men ibland även på kvällen.
Astrid A
Denna produkt vill jag slå ett slag för, många år med uppblåst och gasig mage känner mig också 100 kg lättare!! 
Daniel H

Biobioticas nässpray har gjort otrolig skillnad för mig, som i åratal lidit av problem med torra krustor mm pga dåliga bakterier. Fungerade nästan omedelbart & är nu i stort sett problemfri. Fantastiskt!

Marianne L
Förutom att min mage har blivit så mycket bättre har jag dessutom hållt mig frisk från influensa och andra förkylningar! 🙂
Erik A
Kan man äta brusen året runt, jag vill inte sluta!
Hanna G
Jag märkte stor skillnad redan efter en vecka! 
Theres S

Møt BioBiotica Familien

BioBiotica er en serie kosttilskudd basert på patenterede bakteriestammer.

Bacillus Subtilis DSM 24613 – Bacillus Amyloliquefaciens DSM 24614 – Amyloliquefaciens DSM 24615, som er et resultat av 40 års forskning og studier av mer enn 3000 bakteriestammer.

For at bakterier skal kunne opprettholde en balansert tarmflora, trenger de å kunne overleve og formere seg i tarmen. Bakterier i sporeform har i kliniske studier vist 100 % leveranse av levende bakterier til tarmsystemet. Les mer. 

 

Les mer om produktene våre