BioBiotica® KUR

799kr

Goda probiotiska bakterier som kur för din hälsa

BioBiotica® KUR är för dig som vill boosta och bygga upp ett starkt immunförsvar och få en tarmflora i balans.

BioBiotica® KUR är en kraftfull och långtidsverkande 50-dagarskur med unika bakteriestammar som verkar och koloniserar i olika delar av tarmsystemet. Kuren är ett bra alternativ för dig med mag- & tarmbesvär som, diarrè, förstoppning, gasig och uppblåst mage, IBS och histaminintolerans. Den hjälper även till att återställa tarmfloran i samband med antibiotikakur.

BioBiotica® KUR riktar sig även till dig med SIBO (överväxt av bakterier i tunntarmen) samt vid SIFO (candida överväxt i tunntarmen).

#1 Verkar och koloniserar hela tarmsystemet (Bacillus Subtilis DSM 24613)
#2 Verkar och koloniserar i tjocktarmen (Bacillus Amyloliquefaciens DSM 24614 )
#3 Verkar och koloniserar i tunntarmen (Bacillus Amyloliquefaciens DSM 24615)

Innehåll: Tre askar med olika patenterade bakteriestammar, totalt 150 kapslar med hela 30 miljarder bakterier per kapsel. Innehåller inte mjölk eller soja.

Kategorier: ,

BioBiotica® Nässpray

89kr

Goda probiotiska bakterier som nässpray

NYHET! BioBiotica® nässpray verkar avsvällande och har en god effekt vid kronisk nästäppa, allergier, rinnsnuva, samt vid bihåleproblematik.

Nässprayen innehåller goda bakterier som kan försvåra för virus och bakterier att få fäste i näsans slemhinna som oftast är orsaken till bihålebesvär. Den kan hjälpa till att återställa slemhinnan samt dämpa den inflammatoriska processen i näsa och bihålor.

Nässprayen kan användas regelbundet och innehåller endast naturliga ämnen utan dofttillsatser och har därför en lite annorlunda doft. Produkten rekommenderas kylförvaring och kan användas av vuxna och barn från 3 år.

Rekommenderad dosering: 1-2 sprayningar i vardera näsborre upp till 6 ggr per dygn eller vid behov. Vid allergiska besvär ej kortare än 7 dagar för bästa effekt.
Innehåll: En sprayflaska, 10 ml med den patenterade bakteriestammen Bacillus Amyloliquefaciens DSM 24614 samt metaboliska hjälpämnen.

Detta är inte en medicinsk produkt.

Kategorier: ,

BioBiotica® BAS

389kr

Goda probiotiska bakterier i kapsel för dig & din hälsa

BioBiotica® BAS är en högklassig probiotika i sporform med hela 30 miljarder goda bakterier per kapsel. Basen är ett bra alternativ för dig med mag & tarmbesvär som diarré, förstoppning, uppblåst och gasig mage, IBS samt vid histaminintolerans. Även i samband med en antibiotikakur för att snabbare återställa tarmfloran.

BioBioticas Bas hjälper effektivt till att bryta ner histamin i tarmen och rekommenderas när du vill ge immunförsvaret extra omtanke.

Rekommenderad dos: 1-3 kapslar dagligen i samband med måltid. Vid diarré kan dosen höjas till 5-10 kapslar per dag under högst 10-dagar.
Innehåll: 50 kapslar med den patenterade bakteriestammen Bacillus Subtilis DSM 24613. Innehåller inte mjölk eller soja.

BioBiotica® Brus

298kr

Goda probiotiska bakterier som brustablett för att passa hela familjen

NYHET! BioBiotica® Brus är en högklassig probiotika i sporform, rekommenderas dig som har svårt att svälja kapslar eller föredrar att dricka dina goda bakterier. BioBiotica® Brus är ett bra alternativ för dig med mag & tarmbesvär som diarrè, förstoppning, uppblåst och gasig mage, IBS samt vid histaminintolerans. Även i samband med en antibiotikakur för att snabbare återställa tarmfloran.

BioBioticas bakteriestammar hjälper effektivt till att bryta ner histamin i tarmen samt stöttar immunförsvaret och en god tarmfunktion.

Dosering: 1-3 tabletter dagligen i samband med måltid. Brustabletten löses upp i ett glas vatten.
Innehåll: 36 brustabletter med de patenterade bakteriestammarna, Bacillus Subtilis DSM 24613, Bacillus Amyloliquefaciens DSM 24614, Bacillus Amyloliquefaciens DSM 24615.

BioBiotica® Brus behöver inte förvaras i kylskåp. och kan användas från 3 år.