BioBiotica® KUR

799kr

Kosttillskott för dig & din mage

BioBiotica Kur är en kraftfull & långtidsverkande 50 dagars kur i 3 steg.

BioBiotica Kur verkar & koloniserar i olika delar av tarmsystemet och är effektiv vid mag & tarmbesvär som: förstoppning, diarré, uppblåst och gasig mage, IBS samt vid histaminintolerans. Men även i samband med en antibiotika kur för att snabbare återställa tarmfloran.

BioBiotica Kur rekommenderas även till dig med SIBO (överväxt av bakterier i tunntarmen) samt vid SIFO (candida överväxt i tunntarmen).

Ask 1: Verkar & koloniserar hela tarmsystemet (Bacillus Subtilis DSM 24613)

Ask 2: Verkar & koloniserar tjocktarmen (Bacillus Amyloliquefaciens DSM 24614)

Ask 3: Verkar i tunntarmen (Bacillus Amuloliquefaciens DSM 24615)

Kategorier: ,

BioBiotica® Nässpray

89kr

Probiotisk Nässpray

NYHET! BioBiotica® Nässpray verkar avsvällande och har en god effekt vid: förkylning, kronisk nästäppa, allergier, rinnsnuva samt vid bihåleproblematik.

BioBiotica nässpray innehåller den patenterade bakteriestammen Bacillus Amyloliquefaciens DSM 24614 som kan försvåra för virus och bakterier att få fäste i näsans slemhinna som ofta är orsaken till bihålebesvär. Andra orsaker till inflammation kan också vara allergi och överkänslighet.

BioBiotica nässpray hjälper till att återställa slemhinnan samt dämpa den inflammatoriska processen i näsa och bihålor. Nässprayen kan användas regelbundet, innehåller endast naturliga ämnen.

Produkten rekommenderas kylförvaring och kan användas av vuxna och barn från 3 år.

Kategorier: ,

BioBiotica® BAS

389kr

Kosttillskott för dig & din mage

BioBiotica® BAS är en högklassig probiotika med 30 miljarder goda bakterier i sporform per kapsel som kan tas dagligen eller vid behov. BioBiotica Bas är ett bra alternativ för dig med mag-tarmbesvär som diarré, förstoppning, uppblåst och gasig mage, IBS samt vid histaminintolerans. Men även i samband med en antibiotika kur för att snabbare återställa tarmfloran.

Vid svårare besvär med diarré kan dosen ökas till 5-10 kapslar per dag under högst 10 dagar.

Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

 

 

BioBiotica® Brus

298kr

Kosttillskott för hela familjen från 3år.

NYHET! BioBiotica® Brus är en snabbverkande brustablett med goda bakterier i sporform. Rekommenderas till dig som vill stärka och bibehålla immunförsvarets normala funktion.

BioBiotica Brus är det effektiva alternativet för dig med mag och tarmbesvär som diarrè, förstoppning, uppblåst och gasig mage, IBS samt vid histaminintolerans. Även i samband med en antibiotikakur för att snabbare återställa tarmfloran.