BioBiotica® KUR

799kr

Goda bakterier för dig & din hälsa

BioBiotica Kur är en kraftfull & långtidsverkande 50 dagarskur med bakterier i sporform.

BioBiotica Kur verkar& koloniserar i olika delar av tarmsystemet, och är ett bra alternativ vid mag-&tarmbesvär som: förstoppning, diarré, gasig och uppblåstmage, IBS samt vid histaminintolerans. Men även i samband med en antibiotika kur för att snabbare återställa tarmfloran.

BioBiotica Kur rekommenderas även till dig med SIBO (överväxt av bakterier i tunntarmen) samt vid SIFO ( candida överväxt i tunntarmen).

Ask 1: Verkar & koloniserar hela tarmsystemet ( Bacillus Subtilis DSM 24613)

Ask 2: Verkar & koloniserar tjocktarmen (Bacillus Amyloliquefaciens DSM 24614)

Ask 3: Verkar & koloniserar tunntarmen (Bacillus Amuloliquefaciens DSM 24615)

Kategorier: ,

BioBiotica® Nässpray

89kr

Goda probiotiska bakterier som nässpray

NYHET! BioBiotica® nässpray verkar avsvällande och har en god effekt vid kronisk nästäppa, allergier, rinnsnuva, samt vid bihåleproblematik.

Nässprayen innehåller goda bakterier som kan försvåra för virus och bakterier att få fäste i näsans slemhinna som oftast är orsaken till bihålebesvär. Den kan hjälpa till att återställa slemhinnan samt dämpa den inflammatoriska processen i näsa och bihålor.

Nässprayen kan användas regelbundet och innehåller endast naturliga ämnen utan dofttillsatser och har därför en lite annorlunda doft. Produkten rekommenderas kylförvaring och kan användas av vuxna och barn från 3 år. Detta är inte en medicinsk produkt.

Kategorier: ,

BioBiotica® BAS

389kr

Goda bakterier för dig & din mage

BioBiotica® BAS är en högklassig probiotika med hela 30 miljarder goda bakterier i sporform per kapsel. BioBiotica Bas är ett bra alternativ för dig med mag-tarmbesvär som diarré, förstoppning, uppblåst och gasig mage, IBS samt  vid histaminintolerans. Men även i samband med en antibiotika kur för att snabbare återställa tarmfloran.

Många traditionella mjölksyrebakterier producerar histaminer & tåls därför sämre av de med histaminintolerans. BioBiotica producerar dock inga histaminer.

 

 

BioBiotica® Brus

298kr

Goda bakterier för hela familjen

NYHET! BioBiotica® Brus är en högklassig probiotika med bakterier i sporform och rekommenderas till dig som har svårt att svälja kapslar eller föredrar att dricka dina goda bakterier. BioBiotica Brus är ett bra alternativ för dig med mag-&tarmbesvär som diarrè, förstoppning, uppblåst & gasig mage. IBS samt vid histaminintolerans. Även i samband med en antibiotikakur för att snabbare återställa tarmfloran.

Många traditionella mjölsyrebakterier producerar histaminer & tåls därför sämre av de med histaminintolerans. BioBiotica producerar dock inga histaminer.